Fluefiske
Fluefiske Skjåk

Fire gode fiskeplasser for fluefiskere

Er du glad i ord som Vespertina, bakevjer og kan alle sitatene fra Lars & Bård? Da har du kommet til riktig sted. Her i Nord-Gudbrandsdalen har vi utallige gode fiskeplasser for fluefiskere. Men hvor skal man egentlig dra for å finne en skikkelig god fiskeplass? Her er fire gode fiskeplasser i Nord-Gudbrandsdalen. Alt av fiskekort og informasjon om fiskeregler i regionen finner du på inatur.no.

Fluefiskesonen på Selsvollene

Denne fluefiskesonen er helt spesiell. Det krystallklare vannet og tilgjengeligheten til hele elva gjør fiske her helt fantastisk. Det er gode klekkinger av forskjellige insekt i løpet av sesongen, som går fra rundt juni til slutten av august/tidlig september.

Fluefiskesonen på Lesja.

Nytt av året er fluefiskesonene på Lesja. I øvre del av Gudbrandsdalslågen, helt opp til vannskillet ved Lesjaskogsvatnet, finner du to fluefiseksoner som er helt optimale for gode opplevelser med fluestanga.

Pollfoss til Pollvatnet, Skjåk

Fra Pollfoss ned til Pollvatnet i Skjåk er det svært gode forhold for fluefiskere. Her har du en blanding av smale kanaler, stryk og svært gode fiskemuligheter.

Ottaelva

Hele Ottaelva er fylt med fine fiskeplasser for fluefiskere. Helt fra Grotli og nedover finner du fiskeplasser og gode klekkinger av døgnfluer gjennom hele sesongen.