Hundekjøring
Trugetur
Jul på Dombås

Vinteraktiviteter uten ski

Snøsikre Gudbrandsdalen har mange fine aktiviteter også uten ski på beina.

Trugeturer 

En perfekt måte å oppleve storslagen natur på i vinter, du kommer deg rundt over alt uten å tenke på glipptak eller feste. Truger kan også testes på mange fjellstuer og hotell i regionen, blant annet Hindsæter, Rondane Høyfjellshotell, Hageseter, Smuksjøseter, Øigardseter, Lemonsjø Fjellstue og hyttegrend og Bjorli Skiskole og skiutleie.

Beltevogn 

Går i rute fra Høvringen til Smuksjøseter i hjertet av Rondane. Sjekk for eksempel ut favoritten i vinterferien: Rondaneturen Høvringen og Smuksjøseter Fjellstue for rutetabell. I påsken kan du også bli med til Grimsdalshytta med beltebil, dersom snøforholdene tillater det.

Hundekjøring 

Hundekjøring er enda artigere enn du tror! Skyss med menneskets beste venn får du hos Snøhetta huskySjodalen Hyttetun og Jotunheimen Husky Lodge i Jotunheimen. Kan fort bli vinterens høydepunkt!

Klatrepark

En ypperlig aktivitet for store og små, og i Høyt & Lavt Klatrepark på Bjorli kan du more deg i høyden året rundt.

Airboard

Er en tøff aktivitet hvor du ligger på magen og med hodet først på en type luftmadrass. Hos Bjorli Skisenter kan du prøve airboard.

Isfiske 

Krever ingenting annet enn tålmodighet og er ulidelig spennende - og du verden så sprek fjellørreten er! Det kan du gjøre flere steder i regionen. Utstyr kan også leies flere steder.

Hesteridning/Kanefart

Gir garantert julestemning uansett når på året du hypper på Blakken. Hos Øien Øvre og Kvistli kan du ri året rundt.

Isjuving

Er vintervarianten av juving og tar deg med til skjulte isparadis. Se opp for isslott som får deg til å danse som Elsa i Frost! Hindseter og Juventyr tilbyr isjuving.

Stjernehimmelen

Se opp! Stjernehimmelen er aldri så vakker som i fjellet midtvinters.

Vinteraktiviteter

Utforsk små og store opplevelser som du kan prøve ut i vinter - uten ski på beina!

<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>