Bjorli

Lengst nord i Gudbrandsdalen ligger Bjorli, kjent for friluftsliv og ekstremt gode snøforhold. Her finner du mange muligheter både sommer og vinter.

Høyt & Lavt klatrepark på Bjorli

Høyt og lavt: Himmelhøyt over Bjorli kan du leke deg i klatreparken Høyt & Lavt, -også vinterstid. 

Fjellgrenda Bjorli

Bjorli er en skidestinasjon lengst nord i Gudbrandsdalen og grenser til Møre og Romsdal. Det er ei aktiv fjellgrend både sommer og vinter, og byr på muligheter som falskjermhopping, sykling, alpint, langrenn, topptur på ski og til fots, og flere andre aktiviteter. Gå en tur i koslige Vetlegrenda, som er ei gate med hus og leiligheter, og flere butikker, inspirert av gatene på Røros. Bjorli er også ett eldorado for fritidshytter og leiligheter, enten du ønsker å leie, kjøpe eller bygge ny.

Vinteren på Bjorli

Bjorli er kjent som en av de mest snørike destinasjonene i hele Norge og har også kunstsnøanlegg, både i alpintsenteret og langrennsstadion. Dette gjør at Bjorli skisenter ofte er det første anlegget som åpner i Norge for vinteren og av de siste som stenger. Alpintsenteret ligger i fantastiske omgivelser og har 11 nedfarter. Utenfor alpinsenteret er det også fantastiske offpistemuligheter, og hyppige pudderalarmer.

Ved alpintsenteret ligger også Bjorli Skiskole og skiutleie, som leier ut og selger alle typer ski, og holder kurs på ski og snowboard. En råkul aktivitet er Airboard, som er en luftpute hvor man ligger på magen med hode frem. Det kan du leie hos Bjorli skiskole og kjøre både i alpinbakken og utenfor løypene. Her kan du se hvor gøy det er!

Bjorli har også 84 kilometer oppkjørte langrennsløyper med både klassisk- og skøytespor, og har også kunstsnøproduksjon. Du kan gå i skogstereng, lysløypa eller på høyfjellet.

Les mer: Løypemakerne på Bjorli - Bli med å se hvordan løypene blir til.

Løypekart Bjorli Langrenn

Løypekart Bjorli. For mer info, sjekk hjemmesiden til Bjorli Skiskole

Fra Bjorli er det også kort vei til andre favoritter i vinterfjellet. Romsdalen med sine fantastiske toppturmuligheter starter ved Bjorli. Tafjordfjella og Reinheimen Nasjonalpark kan du også nå med Bjorli som utgangspunkt. I tillegg er det mange andre toppturmuligheter og fjellskiturer i umiddelbar nærhet.

Sommeren på Bjorli

Om sommeren er Bjorli tilknyttet et stort stinettverk med gode fotturmuligheter og sykkelmuligheter. Det er heller ikke langt til Reinheimen Nasjonalpark og Dovrefjell-Sunndalsfjella Nasjonalpark, samt Dalsida landskapsvernområde. 

Høyt og lavt klatrepark på Bjorli

Klatrepark Bjorli

95 elementer - 10 zip liner - 7 løyper. Høyt og lavt klatrepark på Bjorli har åpent hver dag i sommer.

Les mer om Høyt & Lavt Bjorli!

Sagelva Vasskraftsenter

Sagelva

Sagelva Vasskraftsenter byr på et unikt stykke lokalhistorie. Her kan du oppleve demonstrasjon av et fullskala anlegg med blant annet oppgangssag, sirkelsag, kvern, stampe og slipestein - alt drevet av vatn.

Les mer om Sagelva!

På Lesjaskogsvatnet Camping kan du leie kano og båter. Her er det også ypperlige fiskemuligheter. Les mer om fiske i Lesja her! Du kan også prøve fallskjerm hos Lesja Fallskjermklubb, som har egen flyplass på Bjorli. Her kan du delta på fallskjermkurs, hoppe tandem og de har muligheter for overnatting.

Finn flere aktiviteter og opplevelser på Lesja og Bjorli

Les ogsåDigital Detox i Reinheimen Nasjonalpark

Raumabanen

Ta toget til Bjorli - Raumabanen kjører fra Dombås-Åndalsnes, med stopp på Bjorli.

 

Nasjonalparkriket - Rik på opplevelser

Les mer og bli inspirert til ditt eventyr!