Sykkel på Lesja
Sykkel på Dovrefjell

Sykkelriket

Nasjonalparkriket er et mekka for alle former for sykkelsport. Husk at på sykkelsetet kommer du dobbelt så langt – og opplever fort dobbelt så mye.

Vi har flotte muligheter for landeveissykkel med flere nasjonale turistveger og tilrettelagte ruter.

Vil du komme enda tettere på villmarka finner du fantastiske områder for stisykling i de fleste bygdene. Noen steder med stor fart og flyt på tørre stier, mens andre byr på mer teknisk
og krevende utforkjøringer. Uansett hva du velger så er naturopplevelsen stor. Har du ikke eget utstyr, så finner du liste over utleiere under. Dovrefjell Adventures tilbyr også spesialsykler tilrettelagt for funksjonshemmede.

Bike & Hike i Jotunheimen

Med Jotunheimen som perfekte kulisser kan du nå leie El-sykkel, med guide om du ønsker, i området rundt Lemonsjøen og Sjodalen. Bike & Hike har moderne elektiske terrengsykler og passer perfekt til å utforske idylliske seterveier og stier i Sjodalen. Med en lokalkjent guide tar de deg også med på skreddersydde turer, med lokalmat og vakkert kulturlandskap med på kjøpe. Les mer om Bike & Hike!

Dovre rundt på sykkel

Kanskje fjellnorges flotteste sykkeltur? Tour de Dovre tar deg med på en idyllisk rundtur med nasjonalparker i alle retninger, og seter og kulturlandskap minutt for minutt. Runden er ca. 130 kilometer og servering- og overnattingsbedrifter ligger på rekke og rad langs ruta. Les mer om Tour de Dovre!

Finn flere sykkelturer i Dovre!

Utforsk sykkelmulighetene

<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>