VELKOMMEN TIL NORD-GUDBRANDSDALEN I SOMMER!

I Nord-Gudbrandsdalen kan vi tilby et bredt spekter av ulike aktiviteter og arrangementer i sommer. Dersom du ønsker å tilbringe sommerferien her hos oss, er det bare å ta en titt rundt omkring for tips til både aktiviteter og overnatting som passer hele familien! 

Ta turen til Nord-Gudbrandsdalen, og du vil få en spektakulær sommerferie! Under finner du de ulike destinasjonene våre. Ta en kikk, og begynn å planlegg årets sommerferie nå! Vi sees i fjellet.

Overnatting

Det er mange ulike måter å tilbringe ferien på, og dersom man kommer langveisfra er overnatting essensielt. Her i Nord-Gudbrandsdalen kan vi tilby mange ulike alternativer slik at du kan planlegge turen til punkt og prikke. Vi har noe for de fleste. Dersom du liker det eksklusivt kan vi friste med glamping og eksotisk overnatting for en helt unik opplevelse! Vi har også hotell rundt omkring, dersom dette er det som passer deg og din familie best. Er du av sorten som foretrekker overnatting i fri natur er det mange fine, lokale perler. Vi kan også tilby forskjellige camping og annen type overnatting for deg og din familie. 

I Nord-Gudbrandsdalen finner du også ulike hytter du kan leie. Alt fra hytter som ligger på en campingplass med umiddelbar nærhet til toalett og dusj, samtidig som du kan ta inn i hytter som er mer i "fri natur". 

Aktiviteter og opplevelser

Her finner du en oversikt over alle aktiviteter og opplevelser vi kan tilby her i Nord-Gudbrandsdalen. Du finner garantert noe som passer for hele ditt turfølge! 

Besøk dyrene på Glittersjå

På idylliske Glittersjå Fjellgård i Jotunheimen kan du besøke både elg, hare, sauer og reinsdyr.

Glittersjå

Grønne elver og brusende bølger

Bli med på et raftingeventyr i Sjoa!

Rafting

Tour de Dovre - på sykkel

Tre nasjonalparker, verdens vakreste seterdal og moskus på Dovrefjell er bare noe av det du kan oppleve langs veien på fjellnorges flotteste sykkeltur.

Tour de Dovre

Høyt & lavt på Bjorli

Himmelhøyt over Bjorli kan du leke deg i klatreparken Høyt & Lavt.

Klatrepark

Besseggen

Prøv en av norges flotteste fjellturer! Besseggen er en fantastisk tur, med Jotunheimen som perfekte kulisser.

Besseggen

Hesteridning!

Opplev vakre omgivelser fra hesteryggen!

Hesteridning

Via Ferrata med Explore Sjoa!

Opplev Gudbrandsdalen fra ett nytt perspektiv!

Via Ferratta